Iskolánk

Balatonszepezdi tábor

Balatonszepezd

A Szent László Gimnázium diáktábora Balatonszepezden található, a Gesztenyesor u. 29. szám alatt. Az általában három éjszakás osztálytáborok mellett hosszabb szaktáborok és sporttáborok működnek itt a nyár folyamán. A tömegkommunikáció és informatika tagozatos F osztályt leszámítva minden osztály gólyatáborai is itt zajlanak. A tábor fél óra sétára van a legközelebbi strandtól, és a Káli-medence néhány szép látványossága is túratávolságra található innen (Hegyestű, a szentbékkállai Kőtenger). A táborban faházakban szállhatnak meg a diákok. 

A balatonszepezdi táborban ugyanúgy érvényes az iskola házirendje, továbbá a balatonszepezdi házirend is.

Csórompuszta

Az F (informatika és tömegkommunikáció) osztályosok gólyatábora most már hagyományosan Csórompusztán kerül megrendezésre, a Művészetek Völgye rendezvénysorozatról híres Vigántpetend és Kapolcs között. Itt zajlik az F osztályosok informatikai-tömegkommunikációs szakmai tábora is. A szállás sátrazás formájában történik, a szakmai programok pedig a közeli magtár közösségi tereiben zajlanak. 

A 2023. évi F osztályos szakmai tábor időpontja augusztus 8-13., az F osztályos gólyatábor időpontja pedig augusztus 13-17.
 

Kapcsolat

Írjon üzenetet: